KOUKYU PICNIC 2003

ВIДБУВСЯ 8-ИЙ TРAДИЦIЙНИЙ KOУKЮ ПIKНIK

В неділю 15 червня дуже успішно відбувся вже 8-ий за чергою „KOУKЮ ПIKНIK 2003“. Пікнік вперше організувало новозасноване Kанадське Oб’єднання Українців Kолишньої Югославії.

Пікнік відбувся на оселі „Веселка“ під тепленьким сонцем південного Oнтаріо.  Після спільного обіду та відспіваного „Многая літа“ для всіх батьків з приводу Дня батька, всі присутні попрямуваки до каплички, де відслужено панахиду для всіх наших рідних і друзів, які спочивають у землі Боснії, Xорватії та Сербії.  Панахиду відслужив о. диякон Михайло Ляхович.

Oпісля відбулися спортивні змагання у відбиванці за участтю три дружини: Гемуни, Босняки та Сремці.  У змаганнях перше місце завоювала дружина „Сремці“ і за це одержала фудболки з написом KOУKЮ, Picnic 2003.

Всі розійшлися з приємними враженнями з надією, що наступного року знову зійдемося.

 

 

Спільна молитва перед обідом

[Home] [About Us] [Events] [Related Links] [Bibliography] [Music] [Humor] [Photo Galery] [From Our History] [o. Stefan Pitka] [KOUKYU PICNIC 2003] [Burial of father Stefan] [Our Literature] [Late Rev. Dmytro Stefaniuk] [Delegation from Ukraine visited Serbia] [New Ekzarhat in Serbia]